04.02.2016, 22:25
(04.02.2016, 22:21)Profesores Wrote:Zastanawiam się, dlaczego pierwszy ban został skrócony o bodajże 2 dni?(nie pamiętam konkretnej daty, ale miał być okres całego tygodnia). Pierwszy nie był pytaniem(z tym się zgodzę), tylko skargą na administracje serwera. Z drugim oczekiwałem odpowiedzi od Zmorry i Espadre(kilka stron później dostałem konkretną odpowiedź w ktorej zakończyłem dyskusje).(04.02.2016, 22:13)Povelix Wrote:To nie były pytania tylko mlenie ozorem na lewo i prawo, zastanów się w pierwszej kolejności nad sobą.(04.02.2016, 22:10)Profesores Wrote:(04.02.2016, 22:01)Povelix Wrote:Ty ich prowokowałeś i Ty robiłeś syf W ICH TEMACIE, więc nie gadaj że ban był niesłuszny a ja subiektywny.(04.02.2016, 21:53)Blacha Wrote: Dlaczego uważasz że moderacja jest nie obiektywna??
Pod pierwszym przykładem masz Rahima, osoba subiektywna która kryję się za klanem. Sam osobiście zaliczyłem 2 bany od Profesoresa(mogę się mylić, więc mnie poprawcie), mimo iż osoby ktore obrażały moją rodzine, lub mnie prowokowały do dalszych dyskusji, wyszli bez zadrapania a ja mialem uzasadniony powód by tam pisać.
Zapadni się pod ziemie. Wszystkie moje oba pytania były kierowane bezpośrednio do organizatorów serwera, ujmując ściśle, do Zmorry i Espadre. Dlatego uważam ciebie za osobe subiektywną, bo jestem w mniejszości więc lepiej wjebać mi, bo oporu nie stawiam.
![[Image: dgdibqK.png]](https://i.imgur.com/dgdibqK.png)