07.02.2016, 02:12
(07.02.2016, 02:02)Denis Wrote: Za co mógł dostać bana, to sobie sprawdźcie do czego on się posuwa, do mojego prywatnego życia i udostępnianie moich zdjęć i od mojej filmiki które ona wysłała i widziała na tym forum, każdy się z tego śmieje, a ja mam już przez jebanego nefariusa dojść bo udostępnia na tym forum moje prywatne życie, tak samo też było na forum klanów na GMP. On potrafił mnie szukać na fejsie bo to wiem, mało tego wtedy się z nim wyjaśniłem wszystko, ale widocznie zapomniał że mi obiecał że nie będzie już robił, i tu proszę znów zaczyna robić ze mnie pośmiewisko na tym forum jak i przed społecznością tutejszą, chciałbym widzieć jak by innym użytkownikom tego forum tak robił i czy by go to śmieszyło, żeby dawać się ośmieszać, nawet wy nie wiecie jakie to uczucie jak robiom takie coś co potrafi Nef i nie tylko nef bo do tego jeszcze dochodzi BA które się może uspokoili i tak samo KM. I on nie powinien dostać 24h tylko na stałe jakbym był konsekwentny. Tyle z mojej strony.
Nefarius już od dawna kopie sobie grób, jeszcze się dziwie że nie wyłapał stałego bana. Moderacja lub administracja jest niekompetentna(ma wyjebane na takie poważne sprawy).
![[Image: dgdibqK.png]](https://i.imgur.com/dgdibqK.png)