Son Goku, po banie miałem przyjemność a w zasadzie nieprzyjemność przeczytać i spróbować przeanalizować Twoje posty i doszedłem do konkluzji, że jesteś albo taki głupi, że nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy, albo jesteś trollem wyjątkowo niskich lotów, dlatego też podpisuję się pod petycją Albatrosa, żebyś zaprzestał dalszego wypowiadania się, bo ich składnia woła o pomstę do nieba, albo chociaż rób to w minimalny sposób, bo jak to czytam to mi serce krwawi i zawsze jest granica dobrego smaku...
Ignisio, Admin powinien kierować się obiektywizmem, a nie subiektywną oceną z jakiegoś tam komunikatora, zresztą ban dotyczy jedynie kwestii łamania regulaminu forum, a nie prywatnych pobudek... To nie gimbuzjada, Zresztą Panowie trochę dystansu do siebie, jeśli faktycznie Ban Feriosa jest na takiej zasadzie to powiem Ci Nubzior, że wyjątkowo dojrzałe zachowanie.
A tak w ogóle to witam po suspendzie, pozdrawiam RaHima
Ignisio, Admin powinien kierować się obiektywizmem, a nie subiektywną oceną z jakiegoś tam komunikatora, zresztą ban dotyczy jedynie kwestii łamania regulaminu forum, a nie prywatnych pobudek... To nie gimbuzjada, Zresztą Panowie trochę dystansu do siebie, jeśli faktycznie Ban Feriosa jest na takiej zasadzie to powiem Ci Nubzior, że wyjątkowo dojrzałe zachowanie.
A tak w ogóle to witam po suspendzie, pozdrawiam RaHima

![[Image: wet.png]](http://wstaw.org/m/2016/05/06/wet.png)