To ogłoście to gdzieś
Albo zróbcie dział do wstawiania propowanych artykułów, tak jak Bimbol mówi. Trollów będą wam moderatorzy zamiatali (
)
A co do forumowych trolli, to można wprowadzić parę ograniczeń. 50 postów na forum, ileś tam dni, ileś tam repów. No i możliwość zablokowania komuś pisania na wiki.
Otóż to. A osoby takie jak ja w trakcie pisania skryptów siłą rzeczy muszą dojść do właściwych funkcji. Poradniki są fajne, ale przydałyby się taka wiedza "na sucho" na wiki.
I propose to allow wiki edition for users.
A może Quarchodron zgodzi się zostać wikipedziem i byśmy jemu wysyłali artykuły

A co do forumowych trolli, to można wprowadzić parę ograniczeń. 50 postów na forum, ileś tam dni, ileś tam repów. No i możliwość zablokowania komuś pisania na wiki.
Code:
Ostatnim razem to było tak że 3/4 atykułów zrobiłem ja. Ale były one w wersji 0.3(chyba) i było i stosunkowo mało w porównaniu do teraz. Plus wiele przybyło/znikło. Także WIKI pozostaje do całkowitej przebudowy nawet istniejące artykuły.
(08.02.2016, 23:49)Kemi Wrote: hey polish comrades , could you write your texts in english. or do an english translation to it?
its the ENGLISH script section so everyone should/could unterstand this
I propose to allow wiki edition for users.
A może Quarchodron zgodzi się zostać wikipedziem i byśmy jemu wysyłali artykuły

Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.