Threads: 38
Nie nie nie, to nie to. To jest jakiś błachy błąd, ale za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć jaki. Miałem to samo.
Zainstalowałeś G2O to głównego folderu z grą? W jakim folderze masz launcher?
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
06.03.2016, 01:04
(This post was last modified: 06.03.2016, 01:11 by Ignisio.)
System Packa masz? Gothic2.exe w wersji 2.6?
#Widzę, że nie masz. Zainstaluj. Ale to trzeba przed instalacją G2O.
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Threads: 15
Order:
06.03.2016, 01:13
(This post was last modified: 06.03.2016, 01:15 by Raven.)
Lepiej napisz jaką posiadasz kartę graficzną.
Jeżeli posiadasz kartę Nvidii to upewnij się że nie masz żadnych łatek do Nvidii.
Było coś takiego jak Gothic Win7-Nvidia Workaround. Po instalacji tego na nowszym sprzęcie gra właśnie wywalała coś takiego, albo w ogóle inny błąd. Ta gra spokojnie działa na czystej instalacji (również z G2O) na Windowsie 7 przy zaktualizowanych sterownikach do grafiki. Ewentualnie spróbuj wypieprzyć grę i zainstalować ją od nowa na czysto z płyty, a następnie zainstalować system pack i G2O. Nie zapominaj o przeniesieniu folderów "saves" (mogą się przydać jeśli grałeś w singlu).
To co napisał Pavera nie ma nic do rzeczy, gdyż to jest ustawienie liczby bitów kolorów
Ignisio - gra powinna działać też raczej bez system packa, przynajmniej teoretycznie ;D
Powiadam wam, nie idźcie tym tropem. To nie jest sprawa grafiki, ja też to miałem. Tylko serio, nie pamiętam o co chodziło

Coś przeinstalowałem w innej kolejności, albo coś usunąłem.
Threads: 13
Mialem cos takiego na 10. Spróbuj ustawić tryb zgodności na XP i uruchomić jako administator.
Threads: 20
06.03.2016, 16:16
(This post was last modified: 06.03.2016, 16:21 by Son Goku.)
Zwykły g2 ci się uruchamia? zainstaluj 2.6 fix jak mówi ignisio nie trzeba przed g2mdk btw g2mdk ci nie potrzebne do grania na serwerze xd
Edit:wnioskuję że nic z teksturami nie działałeś, ale ten błąd pojawia się najczęściej gdy uruchamiasz gothica z zbyt wielką teksturą jakiegoś np przedmiotu czy tam nawet ziemi, jesli sza gmdk to je wywal obawiam się że ono może być przyczyną problemu ponieważ z gmdk czyta tekstury w tga i kompiluje do tex.