Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jedność graczy
Witam , chciałem zapytać dlaczego są podziały między graczami na dwie społeczności (gothic online , gothic multipleyer ) każda ma swoją stronę i odrębną społeczność chociaż niekoniecznie w większości , pytam ponieważ jak polecam innym Gothic przez online każdy się pyta co lepsze , chociaż obserwując ostatnie czasu GM ma większą grywalność Big Grin
Reply
Głupie pytanie...
Reply
G2O jest nowe, obecna wersja to wersja testowa, projekt dopiero się rozkręca, serwery dopiero powstają, gracze dopiero się przekonują.

Obecne GMP(A) ma już z trzy lata na karku, gracze tam są ze względu na większą ilość serwerów i po prostu popularność projektu, który jest ale nie posiada żadnej administracji(strona stoi, właściciela nie ma, programiści dawno opuścili projekt).

Co lepsze? Według mnie G2O oczywiście, bo wciąż się rozwija i już teraz oferuje programistom więcej, niż GMP.
Reply
Podział jest bo są dwie modyfikacje. Są dwie modyfikacje bo GMP przestało być wspierane jakieś 2-3 lata temu. GMP jest starsze i widocznie większość osób nie przekonuje się co do G2O i dlatego tam grają. No i pytając co lepsze na stronie GO to chyba jasne jaką odpowiedź uzyskasz, jednak fakt jest taki, że G2O jest i będzie rozwijane i z biegiem czasu może napłyną gracze.
Reply
Ok dzięki za info , myślę że warto bardziej zadbać o reklamę modyfikacji przy rozkręceniu serwerów

(06.08.2016, 18:59)KimiorV Wrote: Głupie pytanie...
Taką odpowiedź to se w dup .. wsad.....
Reply
Quote:Ok dzięki za info , myślę że warto bardziej zadbać o reklamę modyfikacji przy rozkręceniu serwerów

Serwery same się reklamują jeśli tego chcą. Nie ma sensu reklamować całej modyfikacji póki nie jest ona w kształcie, który z miejsca mógłby zachęcić osoby, które ileś lat temu grały w Gothica.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
(06.08.2016, 19:25)Janur Wrote: Ok dzięki za info , myślę że warto bardziej zadbać o reklamę modyfikacji przy rozkręceniu serwerów

(06.08.2016, 18:59)KimiorV Wrote: Głupie pytanie...
Taką odpowiedź to se w dup .. wsad.....

Jakie pytanie taka odpowiedź. Jak nie potrafisz wywnioskować, że dwie różne platformy w pewnym sensie konkurujące ze sobą nie będą miały wspólnego forum i społeczności to wracaj do przedszkola.
Reply
Konkurencja i tyle... Ja bym wybrał G20
Reply
A kto by nie wybrał...
[Image: Leiwarkpn_qxewnew.png]
Reply
Nie ma to jak odkurzyć stary temat

[Image: Yj_CgD.gif]
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply