![[Image: 1_1.png]](http://wstaw.org/m/2016/07/31/1_1.png)
Gildia Grafików
|
![]()
20.12.2015, 13:30
Nic wymagającego. Potrzebuję grafikę do tematu, jakiś screenshot z Gothica, jakiś napis, lekka obróbka i myślę, że tyle.
20.12.2015, 14:55
27.12.2015, 09:08
Można sobie tu zamówić Sygnature i Avatara?
08.01.2016, 22:30
Do czego to doszło żebym to ja na stare lata odświeżał gildię...
Luźna praca, 5 minut roboty. ![]() Nie polecam pisać czegoś w taki sposób. Przypomnijcie sobie (jeśli macie możliwość to pamiętać) jak Gildia działała w 2011/2012 roku. Szukanie grafika jako takiego w gildii nie było powszechne. Wtedy po prostu pisało się co się chce. Dlaczego coś takiego jest lepszego? Nie każdy ma czas i ochotę żeby komuś powiedzieć, że się czegoś podejmie i potem ewentualnie być zmuszonym do napisania, że nie da rady nic jednak zrobić. Zresztą... Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że lenistwo w niektórych kwestiach bierze górę i zwyczajnie nie chce się czegoś podjąć. W przypadku gdy "zgłoszenie" siedzi w temacie to jakiś grafik może do niego sięgnąć nawet z nudów gdy szuka czegoś do roboty. ![]()
19.02.2016, 16:17
Witam, szukam grafika do tajnego projektu związanego z G2O. Więcej informacji na PW.
W zamian za pomoc mam pewną niespodziankę. Mówię od razu, że praca będzie wymagać trochę kreatywności ![]()
17.03.2016, 13:42
Paczajcie na moją grafike
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nudziło mi się i nie mam za bardzo co robić więc jak by ktoś chciał sygnaturę to proszę pisać bo dzięki zrobieniu wam sygnatury poduczę się trochę.
![]() ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 4 Guest(s)