Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.82 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gildia Grafików
[Image: 1_1.png]
Reply
[Image: 2_2.png]

[Image: 1.png]

[Image: 2.png]

[Image: sedzia_1.png]

[Image: 1.png]

[Image: 2.png]

[Image: 3.png]

[Image: 1_2.png]

[Image: 2_1.png]

[Image: 3_1.png]

[Image: png.png]

[Image: male_2.png]
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
[Image: tutoriale.png]

#1: Gothic Text by ALbatrOS

[Image: 1_1.png]

KLIKNIJ ABY PRZENIEŚĆ SIĘ DO TUTORIALA
Reply
(17.12.2015, 01:03)Bimbol Wrote: A więc są tu jacyś graficy? Bo być może będę miał zlecenie Smile

Zależy o jaką dokładnie pracę graficzną chodzi.
Reply
Nic wymagającego. Potrzebuję grafikę do tematu, jakiś screenshot z Gothica, jakiś napis, lekka obróbka i myślę, że tyle.
Reply
(20.12.2015, 14:34)Bimbol Wrote: Nic wymagającego. Potrzebuję grafikę do tematu, jakiś screenshot z Gothica, jakiś napis, lekka obróbka i myślę, że tyle.
Pisz na PW, zobaczę co się da zrobić.
Reply
Można sobie tu zamówić Sygnature i Avatara?
Reply
Do czego to doszło żebym to ja na stare lata odświeżał gildię...
Luźna praca, 5 minut roboty.

[Image: 1_4.png]

Nie polecam pisać czegoś w taki sposób. Przypomnijcie sobie (jeśli macie możliwość to pamiętać) jak Gildia działała w 2011/2012 roku. Szukanie grafika jako takiego w gildii nie było powszechne. Wtedy po prostu pisało się co się chce.
Dlaczego coś takiego jest lepszego? Nie każdy ma czas i ochotę żeby komuś powiedzieć, że się czegoś podejmie i potem ewentualnie być zmuszonym do napisania, że nie da rady nic jednak zrobić. Zresztą... Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że lenistwo w niektórych kwestiach bierze górę i zwyczajnie nie chce się czegoś podjąć. W przypadku gdy "zgłoszenie" siedzi w temacie to jakiś grafik może do niego sięgnąć nawet z nudów gdy szuka czegoś do roboty.
Reply
Witam, szukam grafika do tajnego projektu związanego z G2O. Więcej informacji na PW.
W zamian za pomoc mam pewną niespodziankę. Mówię od razu, że praca będzie wymagać trochę kreatywności Smile
Reply
Paczajcie na moją grafike Big Grin :

[Image: image.png]

[Image: toksyk.png]

[Image: toxic.png]

[Image: TTT.png]

Nudziło mi się i nie mam za bardzo co robić więc jak by ktoś chciał sygnaturę to proszę pisać bo dzięki zrobieniu wam sygnatury poduczę się trochę.
[Image: Toksyczny.png]
[Image: 1_3.png]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)