Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plemiona
https://www.plemiona.pl/invite/PL3WBXJ9?...ite_linkrl

Chodźcie grać. Świat jest spokojniejszy, bo współczynnik prędkości dla budowy budynków wynosi 2, a prędkość ruchu jednostek 0,5. W sam raz na trochę luźniejszą grę. Co do reszty ustawień świata: nie ma żadnej zabawy we flagi, punkty premium służą właściwie jedynie do kupowania Konta Premium, Asystenta Farmera i Menedżera Zadań (bodajże wszystkie inne płatne funkcje są wyłączone), rycerz jest bo jest, ale też nie ma zabawy w przedmioty rycerza czy jego lvlowanie. Jak dla mnie świetna okazja żeby sobie pograć, a dzięki ustawieniom świata nie trzeba poświęcać tutaj aż tak wiele czasu jak na obecnych standardowych światach.

Start: 8. lutego
Reply
Rejestrujcie się z głównej strony chyba, że chcecie mu nabijać reflinki. ;]
Reply
Ale z głównej strony nie będziemy rozmieszczeni obok siebie, a po rejestracji z reflinka sąsiadujesz z osobą, która cię zaprosiła.
Reply
Z 10 lat już w to nie grałem może się skuszę. Ta gra ma już 113 światów? O lol. Big Grin
A dizajn strony na przestrzeni lat praktycznie się nie zmienił i nie dostosował do dzisiejszych standardów. $
Maksymalny rozmiar sygnaturki 1,5MB - Orku
Reply
No i ładnie. Zaprosiłem Cię już do plemienia.
Reply
Nie polecam, chyba, że chcesz później zostać przejęty przez własnych sojuszników, który poszli do "lepszego" plemienia. Flashbacki gry z Rudinem.
Reply
Co ty Bimbol, tym razem gramy bez Rudina XDDD
Mnie też wtedy zdradzili.
Reply
eeee już chciałem zagrać ale bez rudina mi się nie chce xD
[Image: HyRP0zL.png]
Reply
Z Rudinem jakieś emocje...
Ciągle sie zastanawiasz kiedy cie wychuja. A normalnie? Nudaaa
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
Kiedy to startuje i jaki świat? Zagrałbym sobie