Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Program gothic2 przestał blablabla
Siema, spotkał się któryś z problemem na win7 że singiel działa idealnie a przy próbie dołączenia do serwera po wejściu ale przed momentem w którym pojawia się choćby chat. Jeb gothic do pulpitu i że przestał działać ?

Edit: Btw, chodzi o G2O nie wersję dev, No i Bimbolo nie wie w czym może leżeć problem, sam już swój mały mózg zagotowałem, to też z tego powodu postanowiłem napisać wątek licząc że znajdzie się tutaj osoba która podobny problem miała i rozwiązała, noo i na tyle dojrzała że potrafiłaby odpowiedzieć z pomocą pomijając fakt że mnie nie lubi z jakichś tam wcześniejszych kłótni, co jest normą w internetach Smile
Reply
Format
Reply
To se zrób, Ok wypierdolcie ten wątek bo i tak nikt mądry się na ten problem nie znajdzie.
Reply
To może być problem po stronie serwera, tak ci się dzieje przy wejściu na konkretny serwer czy na każdym?
Reply
Przy moim, na g2o 0.0.5.0 nie stoi żaden serwer, a nawet jesli to nie znam ip. problem ewidentnie leży po stronie pc bo na moim działa a na brata nie, próbowałem wszystkiego: zapory, inne pliki exe, odznaczenie opcji "tylko do odczytu" dla folderu i podfolderów admin bez zgodności, zgodność bez admina, admin ze zgodnością, tylko dla launchera, tylko dla Gothic2.exe, dla obu na każdą możliwą kombinację, podmiana dll'ek, sytuacja się nie zmienia, w momencie w którym powinno wczytać świat i gm Program Gothic2.exe przestał działać z powodu wystąpienia problemu, więc nawet nie wiem jakiego problemu bo windows nie informuje :/

Edit: mam zamiar przerzucić do brata wersję dev i spróbować odpalić czy będzie tak samo czy nie.
Reply
A próbowałeś zainstalować na nowo? :V
[Image: i5evbvJ.png]
Reply
A tak, też gothic + nk + fix + 0.0.0.0 clienta która automatycznie aktualizuje się do 0.0.5.1, próbowałem nawet wczoraj na 0.0.4.0 w wyłączonym netem o dziwo problem ten sam, a 0.0.4.0 działała na tym pc wczesniej

EDIT: Dev8 działa normalnie, 0.0.5 się psuje @Bimbol  może z tą informacją przyjdzie ci coś do głowy?

EDIT2:

W Logu zapisuje sie tylko tyle:
Code:
[15:07:34] [info] Injection success
[15:07:34] [info] Creating game engine
[15:07:34] [game] Starting...
[15:07:34] [keyboard] Init layout: en
[15:07:34] [game] Started
[15:07:34] [patcher] Initializing autopatcher...
[15:07:34] [patcher] Autopatcher started.
[15:07:34] Connecting to: 192.168.0.100:12345...
[15:07:34] Successfully connected!
[15:07:34] Destroing patcher...
[15:07:48] [game] Initialize...
[15:07:53] [network] Initializing network...
[15:07:53] [network] Network started.
[15:07:53] [game] Initalized success
[15:07:56] [game] State: Joining
[15:07:56] [network] Connecting to 192.168.0.100:12345
Edit3: Ok, coś jest nie tak z G2O_Proxy.dll lub z G2O_0.0.5.dll Więc zostaje mi czekać aż Bimbol kiedyś napisze solidny launcher pod nową serię G2O.

Przynajmniej tak wnioskuję ponieważ 0.0.4 jakimś cudem odpala. Fakt, faktem na moim pc działają obie wersje, ale coś widocznie musi się blokować.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)