Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poszukujemy skryptera [KOLONIA ROLE PLAY]
Cześć wszystkim. Ja mam na imię Eryk, bardziej kojarzony spod nicku "Kuczi" lub "Kuczer". Wraz z gronem moich znajomych mamy zamiar postawić stałe miejsce rozgrywki na platformie GO. Szukamy programisty, który mógłby zapewnić nam bezpieczny skrypt, oraz swój czas. Oczywiście zważając na to, że skrypter jest osobą, która w sumie utrzymuje projekt pracując nad kodem gry jesteśmy w stanie po skończeniu kod i jego dobrej grywalności obiecać coś w rodzaju zaliczki, a potem co miesiąc część zysków z projektu - jeżeli takowe będą. Każdą formę propozycji rozpatrzymy i odezwiemy się do wybranych osób. 

Reply
Rozumiem, że planowane zyski z projektu oznaczać będą wprowadzenie tzw. privek?
Reply
(08.07.2017, 15:54)Pavera Wrote: Rozumiem, że planowane zyski z projektu oznaczać będą wprowadzenie tzw. privek?

Konta Premium będą, ale będą funkcjonować inaczej niż inne. Płacisz za tą funkcję i posiadasz kilka ciekawych rzeczy, które nie ma inny gracz, ale nie będzie to miało wpływu na to, że szary gracz jest lepszy niż ten z premium. Nie robię SHOP-RP Smile
Reply
Mogę wam wypożyczyć Quara.
[Image: HyRP0zL.png]
Reply
Idziesz zrobić system automatycznych zakupów (aby ręcznie ich nie obsługiwać)? Smile
Discord: I'm not a spy...#9943.
GG: 60474243.

[Image: OsmithREV.gif]
[Image: 76561198181768479.png]
Reply
Abonament? XD
Reply
Znalazłem kogo trzeba. Temat można zamknąć.
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Poszukuję skryptera/addon'era - Odpłatnie. Itachi 10 8,030 07.07.2017, 19:28
Last Post: Pavera
  Poszukujemy artystow dla serwera RP. Casius 3 3,821 14.04.2017, 21:22
Last Post: GorkyFactory
Question Poszukiwania skryptera GorkyFactory 4 5,381 07.11.2015, 19:06
Last Post: GorkyFactory

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)