Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Napierdol na Bagnie Klanów lub Losthic DM
Tak jak w temacie. Serwer do wyboru. Dziś o 20 byłoby chyba najlepiej. Wiem że pewnie klany i tak się nie stawią bo przecież "umarły", ale spróbować zawsze można. Zapraszam.
[Image: Leiwarkpn_qxewnew.png]
Reply
Po to, by zrobić coś innego niż siedzenie na forum lub discordzie i pisanie tekstów w stylu:

Kejn Wrote:po co? zeby nieumiejetni gracze wygrywali klasa dowodcy? XD

Jak widzisz w temacie napisałem "lub Losthic DM" wejdź tam i powiedz, gdzie Ty do chuja widzisz klasę dowódcy ja się pytam?
Reply
A mozemy jutro bo ja bym sie pokopal
Reply
Jutro o 20? Taka godzina chyba najlepsza, bo zawsze o takiej (kiedyś) wszyscy wbijali.
Reply
Nom ja moge, nie umiem sie bic, ale na enklawie sie fajnie walczylo.
Reply
powiem tak
chcialem zrobic enklawe ale mi sie odwidzialo
po pierwsze
bedzie lepszy serwer(osmith)
po drugie
g2o tak sie rozwinelo ze moj kod chyba nie bedzie dzialal, a nie mam czasu na przepisywanie
po trzecie
i tak nikt nie bedzie gral
[Image: ?ip=193.70.2.209&port=27960&obrazek=4f73...e608b8.jpg]
Reply
Kocham filozofów i znawców świata

(18.11.2017, 17:45)imperior5 Wrote: powiem tak [...] po trzecie i tak nikt nie bedzie gral

(18.11.2017, 21:07)Kejn Wrote: (przyklad kazdy tutaj czeka na serwer mmorpg)

Jeszcze wczoraj nie wiedziałem gdzie będę grał.
[Image: nmnNmUf.png?1]
Reply
Czepiasz się słówek, a kontekst ich wypowiedzi jest oczywisty.
Reply
(19.11.2017, 00:19)Pavera Wrote: Czepiasz się słówek, a kontekst ich wypowiedzi jest oczywisty.

Nie jest oczywisty dla "wszystkich" jakbyś to ujął. Pisz poprawnie. Polski może jest najtrudniejszym językiem świata, ale bez ku#wa przesady.
[Image: nmnNmUf.png?1]
Reply
Jest oczywisty niezależnie od tego, czy wypowiedzi kolegów były w pełni precyzyjne, czy też nie. W mowie codziennej także spotykasz takie uogólnienia i są one jak najbardziej dopuszczalne i w pełni zrozumiałe w wypowiedziach potocznych.

A co do tego najtrudniejszego języka świata, to jest to kwestia dyskusyjna.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)