Threads: 1
Chodzi wyłącznie o skrypty do g2o lub gmp. Najlepiej, żeby był to ktoś kto będzie uważnie śledził moje postępy i poda mi różne poradniki oraz gotowce. Takie rzeczy jak tworzenie addona też mile widziane. Jeśli trzeba zapłace lub wspólnie zrobimy serwer i uczciwie się podzielimy tym co zdołamy uzbierać z serwera. Mogę też dać darmowy dostęp do VPS'a chętnemu.
Threads: 22
Łącząc interesujące ciebie "skrypty" (instancje np: itemów, by chyba głównie o to ci chodzi). Poszperaj trochę w obu.
Threads: 37
Musisz je wypakować z .VDF a potem przenieść pliki do wspólnych folderów, a potem jeszcze raz spakować w vdf.
Threads: 1
02.04.2018, 22:18
(This post was last modified: 02.04.2018, 22:20 by Liberal.)
Są wypakowane za pomocą GothicVDFS, a GOTHIC.DAT ma zdekompilowane za pomocą GothicSourcer. Podmienienie GOTHIC.DAT rozwali mi poprzedniego addona, bo są w nim wszystkie skrypty (?). W zdekompilowanym GOTHIC.DAT utworzył się folder _WORK/DATA/SCRIPTS/CONTENT/items tam jest plik IT_Armor_Addon. Jak połączyć IT_Armor_Addon z drugim IT_Armor_Addon, ale z innego addona? Całą resztę plików przeniosłem.
Threads: 3
Dodawaj napisane jakies skrypty na forum. Zawsze znajdzie sie jakis feedback + ktos ci bledy bedzie wytykal.