Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kiedy jakis server ruszy?
Witam, Mam ochote pograc. Kiedy jakies servery ruszaja :Tongue
Zacznijmy wkoncu grac....
Reply
Choćby dziś, daleko nie musiałem szukać.

http://skazanczy-zywot.pl/portal.php
Reply
(30.03.2019, 00:45)Copp Wrote: Witam, Mam ochote pograc. Kiedy jakies servery ruszaja :Tongue
Zacznijmy wkoncu grac....

A po co kolejny serwer, który nie przyciągnie żadnych graczy albo wywali się po tygodniu?
Takie są realia od długiego czasu. (:
[Image: o124uuo.png]
Reply
Quote:A po co kolejny serwer, który nie przyciągnie żadnych graczy albo wywali się po tygodniu?
Takie są realia od długiego czasu. (:

Jaki kolejny? Na liście są tylko trzy serwery, WTF.
O starcie jakiś serwerów mi nie wiadomo, ale mogę powiedzieć, że kilka osób pracuje nad jakimiś projektami.
Kiedy i czy w ogole wystartują? Nie wiadomo.
Nikt się póki co nie reklamuje, bo to nie ma sensu, dopóki serwer nie będzie w stanie grywalnym.
Reply
Quote:Jaki kolejny? Na liście są tylko trzy serwery, WTF.

Nie zrozumiałeś chyba. Klucz to drugie zdanie.
[Image: o124uuo.png]
Reply
Link znaleziony przypadkiem na forum mybb
http://www.khorinis-rp.pl/
Reply
Gdyby ktoś wkońcu wziął się za robotę i stworzył serwer typu Mordan. Rozbudowane MMO w stylu naszego kochanego Gothica to wiktoria murowana. Dodać kilka płatnych itemów i by na wypłatę stykneło. Niestety próżny naród mamy i kogoś z głową nie od parady trzeba. A takich szukać ze świeczką w naszym Gothikowym Uniwersum. Za moich młodych lad pomagałem Bimbolowi przy Mordanie. Pamiętam, że liczba graczy dochodziła do 60-70. Więc jak widać jest to jak najbardziej możliwe wystarczy zebrać ogarniętą ekipę i zadziałać. Oczywiście kieruje to do ludzi z nadmiarem wolnego czasu, którego ja niestety nie posiadam. Zycie.
Reply
Chcecie mmo? To macie przecież kyrmira... chyba. Nie wiem tylko jakiej jest jakości i pod względem skryptu i graczy (bo różne historie do mnie docierały w przeszłości, a ja należę do bardzo niedoinformowanych ludów tutaj), ale coś tam się chyba dzieje i da się grać. No, ale nie można tam grać bo admin be, bo to GMP, a nie G2O, bo nie zła nazwa serwera i w ogóle nie, bo nie...
Ale podobno niemieckie multi ładnie funkcjonuje czy tam ma funkcjonować, więc może to jest jakaś opcja dla ludziów, którzy chcą i mają jeszcze czas, żeby grać w multiplayery do gothica.

Tylko po co ta dyskusja, jak to forum leży od paru miesięcy i wchodzi tu pewnie kilkanaście osób max xD
Czarna Ręka
[Image: eBHq8OH.png]
Reply
Na tym forum można jeszcze osty dostać za przekleństwa i wyzywanie. Moderacja czuwa
Reply
Wiec chyba nie do końca GO umarło. A co z Golden MMO ? Kto tym się zajmuje ? Mają jakaś strone ?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)