Threads: 38
08.02.2016, 23:44
(This post was last modified: 08.02.2016, 23:44 by Ignisio.)
Co wy na to? Oczywiście, nic nie można zostawić poza kontrolą, dlatego admini musieliby zaakceptować poprawkę/nowy post przed dodaniem.
Absolutnie nie narzekam tu na prace nad wiki. Widzę, że w ostatnich dniach przybyło parę podstron. Ale są błędy w niektórych przykładach, nawet drobne, które możnaby wyeliminować tym prostym ruchem "automatycznie" (z punktu widzenia założycieli

) niektóre funkcje nie są podane (na przykład: callClientFunc który jednak ma inną budowę niż callServerFunc).
Co 575 głów to nie jedna

#Oczywiście, posty na wiki muszą być wciąż w j.angielskim.
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Threads: 42
Order:
Na poprzednim forum działało to tak, że userzy tworzyli artykuły i wklejali je na forum, a my tylko później przekopiowaliśmy je do wiki.
Threads: 26
Ignisio z tą społecznością niestety tak się nie da, nie wyrobilibyśmy się z cofaniem zmian wprowadzanych przez forumowych trolli. Dlatego lepiej stworzyć dany artykuł i nam go po prostu podesłać.
Threads: 49
Order:
Ostatnim razem to było tak że 3/4 atykułów zrobiłem ja. Ale były one w wersji 0.3(chyba) i było i stosunkowo mało w porównaniu do teraz. Plus wiele przybyło/znikło. Także WIKI pozostaje do całkowitej przebudowy nawet istniejące artykuły.
08.02.2016, 23:54
(This post was last modified: 08.02.2016, 23:58 by Ignisio.)
To ogłoście to gdzieś

Albo zróbcie dział do wstawiania propowanych artykułów, tak jak Bimbol mówi. Trollów będą wam moderatorzy zamiatali (

)
A co do forumowych trolli, to można wprowadzić parę ograniczeń. 50 postów na forum, ileś tam dni, ileś tam repów. No i możliwość zablokowania komuś pisania na wiki.
Code:
Ostatnim razem to było tak że 3/4 atykułów zrobiłem ja. Ale były one w wersji 0.3(chyba) i było i stosunkowo mało w porównaniu do teraz. Plus wiele przybyło/znikło. Także WIKI pozostaje do całkowitej przebudowy nawet istniejące artykuły.
Otóż to. A osoby takie jak ja w trakcie pisania skryptów siłą rzeczy muszą dojść do właściwych funkcji. Poradniki są fajne, ale przydałyby się taka wiedza "na sucho" na wiki.
(08.02.2016, 23:49)Kemi Wrote: hey polish comrades , could you write your texts in english. or do an english translation to it? 
its the ENGLISH script section so everyone should/could unterstand this 
I propose to allow wiki edition for users.
A może Quarchodron zgodzi się zostać wikipedziem i byśmy jemu wysyłali artykuły
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
No i super. Praca organiczna! Przecież wszyscy robimy to sami dla siebie, dla własnej przyjemności, żeby mieć najzajebistszą platformę do grania.