![]() |
Prezentacje serwerów G2O. - Printable Version +- Gothic Online Forums (https://archive.gothic-online.com) +-- Forum: Community (https://archive.gothic-online.com/forum-18.html) +--- Forum: Polish (Polski) (https://archive.gothic-online.com/forum-19.html) +---- Forum: Dyskusje (https://archive.gothic-online.com/forum-22.html) +---- Thread: Prezentacje serwerów G2O. (/thread-1712.html) |
RE: Prezentacje serwerów G2O. - Nubzior - 02.07.2016 (01.07.2016, 23:48)Pavera Wrote:(01.07.2016, 23:38)Nubzior Wrote:(01.07.2016, 20:54)Pavera Wrote:(01.07.2016, 18:34)Leron Wrote: Skąd wiem, że GRP będzie najlepszy? Czytałem ich tematy informacyjne i to co oferują nie widziałem jeszcze na żadnych serwerze, znaczy crafing widziałem, ale oni mają też takie rzeczy, których nie było, dopiero będzie można je zobaczyć na tym serwerze. RE: Prezentacje serwerów G2O. - Vandir. - 05.07.2016 Nie można oceniać serwerów, które nie wystartowały skąd to wiesz Leron, że GRP bedzie najlepsze, a potem Elisium? Najpierw owe serwery muszą wystartować potem można oceniać ja nic nie piszę na temat serwerów, bo jeszcze nie wystartowały. Gdy wystartują, zagram trochę na nich to wtedy mogę powiedzieć coś na ten temat, jednak nie wiem czy będę na jakiś wbijał. ![]() RE: Prezentacje serwerów G2O. - Arkhan - 08.07.2016 Popieram pana wyżej :v Jak można wychwalać coś czego nawet się na własne oczy nie widziało? Jak to mówią "Nie oceniaj książki po okładce", panie-dwudziestolatku-bracie-Lazira! RE: Prezentacje serwerów G2O. - Raven - 08.07.2016 Najlepszy serwer to ten, na którym pojawia się najwięcej graczy. Na G2O w zasadzie tylko Bagno Klanów jest serwerem, który gromadzi sporą ilość graczy. Aktualnie z RP to Historia kolonii ma ludzi. O reszcie się nie ma sensu wypowiadać, bo reszta pojawia się czasem na liście, ale graczy brak. Wersja dev7 będzie raczej kluczowa do rozwoju tej platformy, bo istnieje duża szansa, że ludzie z GMP się tu przeniosą wszyscy. Aktualnie tego nie robią, bo GMP jest nieco lepsze - więcej graczy i mniej lagów, synchronizacja bram, drzwi itp. synchronizacja magii, boty zaimplementowane w silnik (nie trzeba żadnych zewnętrznych modułów). RE: Prezentacje serwerów G2O. - Quarchodron - 08.07.2016 Akurat to o tych botach bym nie wspominał. RE: Prezentacje serwerów G2O. - Glarthir - 08.07.2016 Więcej nie oznacza lepiej, Raven. Co z tego, że na serwerze będzie dużo graczy, skoro serwer nie reprezentuje sobą nic godnego? Gra na takich serwerach to tylko imitacja i z role playingiem nie ma wiele wspólnego. Ilość nie ma znaczenia. Na Midgardzie grało swego czasu mniej osób, niż na innych serwerach, np. Na Wojnie Bogów, ale stwierdzenie, że ten serwer jest gorszy, bo tam jest mniej graczy, nie jest przecież zgodne z prawdą. ;d Jeśli chodzi o Gothic Online i Gothic Multiplayer - już teraz, na chwilę obecną, GO przewyższa GMP. Nie tylko pod względem technicznym, ale i również pod względem zabezpieczeń. Niekontrolowany przez opiekunów serwerów chaos, wywoływany przez osoby z dostępem do różnych cheatów i hacków, to codzienność graczy na GMP. Co z tego, że Gothic Online ma na dzień dzisiejszy mniej graczy i mniej serwerów? GO się rozwinie i w końcu będzie lepsze, niż jest teraz - GMP już nie. Graczy przybywa, stamtąd ubywa. Kwestią czasu jest przeniesienie się całej społeczności multiplayer tutaj. Mimo tego, że nikt nie wie, jak długo to zajmie. Dlaczego wciąż istnieją tam serwery? - mniejszość zna Squirrel i nie chce im się uczyć, - GMP jest łatwiejsze, - mają"sentymenty", - nie mają własnego zdania, dlatego w swojej niewiedzy powtarzają za innymi, że GO to gówno. To są najczęstsze przyczyny, według mnie. RE: Prezentacje serwerów G2O. - Raven - 08.07.2016 Glarthir, mówisz ogólnie i masz rację, a ja mówię o aktualnej sytuacji na G2O i aktualnych serwerach, gdzie w tym przypadku masz tylko cztery serwery. W przypadku Bagna można spokojnie powiedzieć, że jest to jakościowy serwer dla bitki klanowej i ilość graczy akurat stanowiła o jakości (aktualnie jest jakiś zastój chyba przez wakacje). Gracze RP, chyba nie mają tu tak naprawdę gdzie grać (nie widzę nic jakościowego). RE: Prezentacje serwerów G2O. - ALbatrOS - 08.07.2016 Zastój przez wakacje? Nie. Bagno odpada i żadne wakacje nie są usprawiedliwieniem. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka RE: Prezentacje serwerów G2O. - Nubzior - 08.07.2016 Bagno ssie nawet bym powiedział. RE: Prezentacje serwerów G2O. - Gorn - 08.07.2016 Pvp to za mało fajnie by było jak w mmo by cos takiego było ale samo pvp to lipa |