Threads: 2
Witam was, stworzyłem ten temat, ponieważ chciałbym się dowiedzieć czegoś od was na temat prezentacji innych serwerów i który serwer wyjdzie najlepiej.
Ja pierw pierwszy powiem, więc projekt o nazwie "Gothic Role-Play" będzie najlepszym serwerem w całym G2O, a to dlatego że będą mieli najlepsze skrypty, mapę, addona i forum, poza tym mają ładnie napisane tematy, które na prawdę ładnie się czyta. Serwer Elisium będzie jako drugi najlepszy, a to dlatego że jako drudzy będą mieli wszystko najlepsze, co do Nerthus to szczerze mówiąc nie wiem, jednak wiem że mają ładne, przejrzyste forum oraz logo.
Teraz czekam na wasze wypowiedzi. 
Threads: 15
Do póki nie będzie warunków do MMORPG'a of kors.
Threads: 16
A dzie on jest bo nie widze
Threads: 1
Nawet mi cię nie żal :C
"Nic nie jest prawdziwe Wszystko jest dozwolone" "Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza... jednym jesteś ty... drugim jest..."
Threads: 39
Najlepszym serwerem jest Kernet. Wtajemniczeni wiedzą o czym mowa.
Threads: 39
Quote:dlatego że będą mieli najlepsze skrypty, mapę, addona i forum, poza tym mają ładnie napisane tematy, które na prawdę ładnie się czyta. Serwer Elisium będzie jako drugi najlepszy, a to dlatego że jako drudzy będą mieli wszystko najlepsze,
Urzekła mnie twa historia...
Threads: 43
01.07.2016, 00:17
(This post was last modified: 01.07.2016, 00:23 by Pavera.)
Nie wierzę, że zgodzę się z Dualem oraz Son Goku (z tematu reklamy GRP). Trudno wybierać najlepszy serwer, skoro jeszcze żadnego (oprócz Bagna) nie ma. Jak już wspomniano, nie ma póki co nawet żadnej reklamy jakiegokolwiek MMORPG, więc nie jest zapowiedziana prawie żadna poważna konkurencja. Wszyscy dobrze wiemy, jak wyglądałaby lista serwerów po wypuszczeniu takiego np. Mordan V3.
Threads: 26
(01.07.2016, 00:17)Pavera Wrote: Nie wierzę, że zgodzę się z Dualem oraz Son Goku (z tematu reklamy GRP). Trudno wybierać najlepszy serwer, skoro jeszcze żadnego nie ma. Jak już zostało wspomniane, obecnie nie ma nawet reklamy żadnego MMORPG, więc nie jest zapowiedziana prawie żadna poważna konkurencja. Wszyscy wiemy, co by się stało, gdyby zapowiedziano np. Mordan V3.
Co by się stało?
Threads: 43
01.07.2016, 00:26
(This post was last modified: 01.07.2016, 00:35 by Pavera.)
(01.07.2016, 00:23)Nubzior Wrote: (01.07.2016, 00:17)Pavera Wrote: Nie wierzę, że zgodzę się z Dualem oraz Son Goku (z tematu reklamy GRP). Trudno wybierać najlepszy serwer, skoro jeszcze żadnego nie ma. Jak już zostało wspomniane, obecnie nie ma nawet reklamy żadnego MMORPG, więc nie jest zapowiedziana prawie żadna poważna konkurencja. Wszyscy wiemy, co by się stało, gdyby zapowiedziano np. Mordan V3.
Co by się stało? 
Najpewniej górowałby pod względem ilości graczy. Chyba, że Gothic Role Play faktycznie będzie miał tak przeogromną liczbę graczy, o której niektórzy pisali, aczkolwiek nie uwierzę w to, dopóki tego nie zobaczę. No i oczywiście najważniejsze, żeby taka sytuacja utrzymała się dłużej niż tylko pierwszy tydzień.
Threads: 2
01.07.2016, 01:47
(This post was last modified: 01.07.2016, 01:48 by garfinkel.)
Najlepszym Role Playem pewnie tak, ale jak niektórzy już napisali, są też serwery MMORPG. Role Play to dość ograniczony i specyficzny tryb, trzeba naprawdę uważać, żeby nie zaburzyć całej rozgrywki a na MMO można ujrzeć dosłownie wszystko. Na takim MMORPG z PVP sam bym sobie pograł.
Świetnie, że nareszcie pojawiają się dyskusje na temat serwerów. Może po update czeka nas migracja z GMP na G2O. xD
|