Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powód zablokowania czarów w G2O
Elos. Chciałbym poznać powód zablokowania czarów w g2o? wydaje mi się że w wersji dev działają całkiem ok, jest w zamiarach dodanie obsługi czarów w multi?
Magia nie posiada aktualnie synchronizacji, dlatego jej używanie jest zablokowane.
Kurde no może i nie testowałem dokładnie, wydawało mi się że używając deszczu ognia, reszta graczy widziała vfx'y więc mam rozumieć że na dev też ta magia działa ciulowo? hmm w takim razie dev od g2o dzielą tylko boty. kurde Fajnie byłoby wiedzieć na kiedy są planowane, albo czy ktoś jest w trakcie próbowania napisania modułu botów SerwerSide.
Nie rozumiem twojej wypowiedzi...
Soł: Wiec na wersji dev czary też są bez synchro? wydawało mi się że gdy waliłem deszczem ognia to inni gracze widzieli ten deszcz.

Potem stwierdziłem że jedyną przyciągająca różnica w wersji dev są Boty, których w g2oNew niema.

Noo i potem jeszcze dodałem że fajnie byłoby wiedzieć kiedy można się spodziewać botów w G2O_New. ewentualnie informacja czy ktoś się po cichu nie podjął robienia modułu botów pod nową wersję g2o. jak wiemy teraz moduły będą dostępne tylko po stronie serwera.
Przecież odnosiłem się do aktualnie rozwijanej wersji, a nie devów, które mają pełną synchronizację, ale nie są dalej aktualizowane.
Ok do zamknięcia Smile
W takim razie zamykam.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Czy warto tworzyć serwer RPG na G2O? Ozaru 6 5,959 05.12.2017, 18:27
Last Post: Profesores
  Prezentacje serwerów G2O. Leron 104 90,268 26.02.2017, 16:34
Last Post: Bury Zenek

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)