Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(21.04.2016, 21:55)Ignisio Wrote: Gamingowy fotel, gamingowy toster, gamingowy kubek...po co komu dziewczyna?

Po to by wyciągała od cb kasę. Narzekała jaki to zły jesteś, albo niszczyła ci życie ustawiając cię pod swój pantofel z nadzieją, że ci da. XD
[Image: 402d1d28184b77c8med.jpg]
Reply
Mi osobiście do szczęścia potrzeba dobrego kompa i jednej z nowszych wersji Visual Studio Smile
A i jeszcze wolny czas by się zdał, zamiast pisać te sprawozdania.
Reply
To idź na gary jak Nithalak, satysfakcja gwarantowana albo zwrot pieniędzy Big Grin
[Image: dgdibqK.png]

Reply
(21.04.2016, 22:59)Povelix Wrote: To idź na gary jak Nithalak, satysfakcja gwarantowana albo zwrot pieniędzy Big Grin

Mam już kompa, nie muszę iść na gary. Dostaje stypendium, więc mnie stać.
Reply
(21.04.2016, 22:56)Bimbol Wrote: Mi osobiście do szczęścia potrzeba dobrego kompa i jednej z nowszych wersji Visual Studio Smile

Podmieńmy Visual Studio na kebaba i mamy moją obecną definicję szczęścia Big Grin
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Reply
(21.04.2016, 23:03)Ignisio Wrote:
(21.04.2016, 22:56)Bimbol Wrote: Mi osobiście do szczęścia potrzeba dobrego kompa i jednej z nowszych wersji Visual Studio Smile

Podmieńmy Visual Studio na kebaba i mamy moją obecną definicję szczęścia Big Grin

W sumie kebaba to też bym zjadł Smile
Reply
Wśród moich znajomych ogólnie panuje kult kebaba, od kiedy wprowadzili Mega-kebaby do naszej ulubionej "knajpy".
Ech...popatrzę sobie na sygnaturę przynajmniej.
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Reply
(21.04.2016, 21:30)RaHim Wrote:
(21.04.2016, 21:26)ALbatrOS Wrote: Jest pewien problem z Twoim podejściem. Ona też musi chcieć... I sprawa się rypła.
Świat się nie zawali, a nawet to lepiej bo pieniądze, które bym musiał wydać na foczkę wydam na coś bardziej pożytecznego, np. nowy zegarek, fullcap bądź gamingowy fotel, albo najzwyczajniej w świecie na wódkie
No cóż, utrzymywanie foki zapewne jest kosztowne. Dlatego lepsza jest dziewczyna. No i dochodzi do tego fakt, że zoofilia jest dziwna. Ale skoro podniecają cię ssaki morskie...
[Image: fuus7c.jpg]
Reply
Mi do szczęścia wiele nie trzeba. Smile Mocny komp na których najnowsze gry chodzą solidnie, sporo wolnego czasu i masę junk food'a. I jestem happy. Smile
[Image: 402d1d28184b77c8med.jpg]
Reply
Nuda na tym forum
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 52 Guest(s)