Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.82 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gildia Grafików
To lipa troszku popytam na mpcforum.
Reply
Jeśli ktoś pamięta Event Ostatnia Nadzieja, to chciałbym, żeby zrobił mi logo pod takie wydarzenie. Sam nie wiem jak miałoby to wyglądać aktualnie, myślę, że wystarczy jakiś ładny złoty napis na tle zamku. Wynagrodzę w repkach 50-100. ;/
Reply
Nie pamiętam tego loga. Poza tym wzór...

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Faktycznie, liczba klatek nie jest jakoś powalająca, ale prezentuje się i tak dobrze. Przeszkadza mi tutaj ten czar w rękach jednego z nich. Za bardzo jest kontrastowy i wysuwa się na główny plan, przez co trochę mniej zwraca się uwagi na ważniejsze elementy.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
Mi tam brakuje jeszcze 2h i kuszy. Ale to tak subiektywnie.
Nie zapominajcie, że narodowy jednoręcznizm nie jest jedną drogą dla kraju.
Reply
Korzystając z okazji, mam do Ciebie pytanie Arashel. Posiadasz jeszcze czcionkę z Gothica, którą używałeś kiedyś tam przy np. Wojnie Klanów czy Starciu Tytanów (?) III? Sam miałem swoją robioną, ale wszystkie moje pliki graficzne poszły w kosz gdy byłem zmuszony do zmiany systemu, a nie miałem większej możliwości jakoś ich zachować. Byłbym wdzięczny za podesłanie jej jeśli wciąż ją masz. Czy to tu, czy na PW żeby nie wychodziło dalej.
Reply
Zajebiste. To czemu nie jesteś w gidii ziooą
Reply
Wiem, że były, ale ja sam od dawna nie potrafię tego znaleźć. Nie pamiętam gdzie za pierwszym razem na to trafiłem, więc byłbym wdzięczny gdybyś to wysłał. No, ale to już zależy od Ciebie.

http://wstaw.org/m/2016/04/27/1_2.png

Naprawdę... Czy tylko u mnie to forum tak strasznie obcina na jakości obrazki?
Reply
Gothicowe fonty: http://www.worldofgothic.de/dl/download_137.htm
Chyba o to chodziło Smile

@UP rozumiem, że możemy korzystać z tych sygnatur?
Reply
To nie te czcionki o ile dobrze pamiętam. Te na pewno mam już na swoim systemie, ale ta o którą mi chodzi pochodzi chyba z Gothica 3.
Reply
Albatros jakiego masz neta? mobilny?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)