Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Każdy ma szansę wejść do Parlamentu, wystarczy Polaków pozbawić telewizji oraz Radia Maryja i zmusić ich do włączenia myślenia. A także kazać wypierdalać kościołowi od polityki
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
Ludzie, ale czemu Wy nie potraficie zrozumieć, że KORWIN to nie tylko JKM? Poza tym, po ostatniej debacie można zauważyć, że nieco zmienił podejście i unika kontrowersyjnych, łatwych do zmanipulowania tematów. Ja oddałem bez zastanowienia głos na tą partię, choć uważam, że krzywda się nie stanie, jak ktoś postawi krzyżyk choćby obok Kukiza, bo to zawsze jakiś chcący zmian do Sejmu.
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz

Reply
Ja nadal myślę,że nie jest obowiązkowe wybieranie kogokolwiek. Mam pracę i nie mam czasu iść i zagłosować. I szczerze to bym musiał jechać do rodzinnego aby zaglosować. Także zdecydowanie nie.
Reply
Jak masz czas pisać pierdoły na forum multiplayera do gry sprzed dekady, to i kilka minut przy urnie wyborczej by Cie nie zbawiło. Zwłaszcza, że komisje działają na tyle długo, iż praktycznie każdy da radę tam podejść, więc nie siej propagandy chłopcze.
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz

Reply
A potem płacz, że w Polsce chujowo się żyje, jak nawet dupy do lokalu wyborczego ruszyć się nie chce :W
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
Witam wszystkich Smile
Reply
(25.10.2015, 16:22)Piotrek048 Wrote: Witam wszystkich Smile

Elo
Reply
Wybory są pojebane, jezeli moj glos jest tak samo wazny jak glos innych to czy warto w ogole studiowac programy wyborcze zeby potem oddac glos na kandydata, zeby sie okazalo, jak to sie mowi, ze glos menela spod budki z piwem(JKM ma racje pod tym wzgledem) jest rownowazny? Swieto demokracji kurwa, 8 list, 20 nazwisk CONAJMNIEJ na kazdej liscie, 150 bezwartosciowych kandydatow, przystawki do najbardziej znanego kandydata na liscie. Ale wyzywaj od debili Albatros, idz zaglosuj, i miej zludzenie ze masz na cokolwiek wplyw. Bo nie masz wplywu, dowodem jest to ze w telewizji partia .nowoczesna uzyskuje 3 razy wiecej czasu antenowego od parti o zblizonym poparciu. Swiat juz dawno zostal pozarty przez korporacje, nie widac tego? Wystarczy zobaczyc co sie dzieje w pierwszej lepszej uczelni, czy wiekszym zakladzie pracy. Przespalismy moment na zmiany, nikt nie ma pomyslu co zrobic z ZUSem, ktory splaca emerytury za pieniadze ludzi ktorzy pracuja OBECNIE, caly swiat to banka spekulacyjna ktora moze peknac w kazdej chwili i nie masz zadnego kurwa wplywu
[Image: ?ip=193.70.2.209&port=27960&obrazek=4f73...e608b8.jpg]
Reply
(25.10.2015, 16:58)Quarchodron Wrote: Aliant jesteś zjebem. Wiem, że w wieku 15 lat się ci wszystko chce i na wszystko sie ma czas. Witamy w dorosłowie.

Nie masz czasu załatwić sobie głosowania korespondencyjnego? Pracujesz 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu przez cały rok?
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
36 w tygodniu z 12 godzinnymi zmianami. Raz w tygodniu biore 24. Potem dorabiam. Nie mam czasu albo jestem padnięty. Albo coś innego.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 42 Guest(s)