Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.82 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gildia Grafików
Typ grafiki*: Sygnatura
Wymiary: 400x130
Kolorystyka: Dowolna
Napis: Rudin
Tematyka: warcraft / Thrall
Preferowany element**: Dowolne Elementy

&

Typ grafiki*: Avatar
Wymiary:120x165
Kolorystyka: Dowolna
Napis: Bez napisu
Tematyka: warcraft / Thrall
Preferowany element**: Dowolne Elementy
[Image: 3b160ee5635c7.png]
Reply
[Image: ObERgQw.png]
Co sądzicie? ;/
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
Typ grafiki*: Elementy GUI
Wymiary: Wymiary okna to najlepiej 800x800, resztę dostosować mniej więcej do tej skali.
Kolorystyka: Jak na screenie.
Tematyka: GUI
Preferowany element**: Według screena.
Inne: Potrzebuję elementy do GUI, w takiej stylistyce: http://i.imgur.com/Te2MBbS.png
Na czerwono zaznaczyłem jakie co dokładnie mi trzeba. Oczywiście elementy bez żadnych napisów.
Box style, będzie w moim przypadku oknem i dzieli się na 2 części. Pierwsza to samo tło 800x800, oraz druga górny niebieski pasek bez napisu 800x150, można również dostosować wedle uznania, bo podaję parametry na oko.

Oczywiście nie musi być to wierna kopia, po prostu coś o podobnej stylistyce i kolorystyce.

Z góry dziękuję.
Reply
Typ grafiki: Logo
Wymiary: około 600x150
Kolorystyka: Pasująca do forum www.nerthus.pl ale żebym mógł zamieścić ją w grze i w reklamie na forum.
Napis: Nerthus Roleplay
P.S Poszukuję grafika na stałe.
Reply
Grecja dawnożytna zdana na 5.0. Histiajos z Miletu i Homer okazali wobec mnie ksenoi.
Ale mimo wszystko wciąż pozostały nauki pomocnicze historii, starożytność, średniowiecze, historia myśli politycznej i krucjaty śródziemnomorskie. Także no... Słodko.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
Orku bądź Albiczek, zróbcie ziomeczkowi logo, uszlachetnia G2O i ja wierzę, że będziecie grali na jego serwie, tylko to logo zróbcie...
Bo inaczej ja zrobię a tego byśmy nie chcieli...
Reply
(31.05.2016, 21:05)Dean Wrote: Typ grafiki: Logo
Wymiary: około 600x150
Kolorystyka: Pasująca do forum www.nerthus.pl ale żebym mógł zamieścić ją w grze i w reklamie na forum.
Napis: Nerthus Roleplay
P.S Poszukuję grafika na stałe.

Trochę niezgodne z tym co chciałeś? Ojej...

[Image: Nerthus.png]
Reply
Dziękuję Albatros, fajne logo Tongue
Reply
Aczkolwiek jeśli chodzi o logo na serwerze to wiadomo, że sygnaturki nie wstawisz, mógłbyś Albiczek np. tło usunąć i zostawić sam ten napis, poka jak by to wyglądało
Reply
[Image: 1.png]

[Image: 2.png]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)