03.06.2016, 19:38
Dziękuję ponowne, jesteś najlepszy

Gildia Grafików
|
03.06.2016, 19:38
Dziękuję ponowne, jesteś najlepszy
![]()
Nie wiem czy to się zalicza, ale grafika to grafika. Kilka moich mniej lub bardziej prac 3D. Jeszcze nieoteksturowane, ale jakoś wyglądają. Jak będę miał trochę więcej czasu, to dokończę i wrzucę ukończone. Planowałem też część przenieść do Gothic'a, ale są one zbyt szczegółowe na jego silnik.
Sword Bow Axe Crown ![]()
11.06.2016, 11:28
Samo modelowanie to przyjemność, chociaż nie jest łatwe. Teksturowanie to masakra. Ale propsy za pierwsze tego typu prace.
O ile sam na grafice 3d się nie znam to doceniam pracę. Aczkolwiek nie jestem zwolennikiem takich kształtów. Dla mnie miecz, topór, czy łuk powinien wyglądać naturalnie, a nie w stylu WoWa czy innego Metina. No, ale to tylko moja opinia.
Bardzo podoba mi się ostrze topora, ale rękojeść już niespecjalnie. ![]()
12.06.2016, 02:45
screen Trochę zabawy w teksturach. Nie jestem zawodowcem, ale przynajmniej (według mnie) nie kłuje oka. ~AlbatrOS Nie wiem, czy to nie możliwe, czy nie mam wyobraźni, ale nie umiem zrobić broni, która jest zwykła, a zarazem oryginalnie wygląda. W przyszłości może poszukam concept artów i postaram się zrobić coś na ich podstawie. Na razie robienie bez wzoru takiej broni byłoby dla mnie ciężkie. ![]()
12.06.2016, 03:07
(This post was last modified: 12.06.2016, 03:07 by Pablo21293.)
Silnik gothica uciągnie model do około 3,800 tris.
![]() ![]()
12.06.2016, 12:06
(12.06.2016, 03:07)Pablo21293 Wrote: Silnik gothica uciągnie model do około 3,800 tris. ![]() Oczywiście jest parę ukrytych elementów. Dodatkowo same te "kryształki" w chuj zajmują. W Gothic'u zamiast nich pewnie trzeba by dać trójkąty bądź inne wieloboki, by to chociaż przypominało kulę. ![]()
18.06.2016, 20:14
Dzień dobry, albo już raczej o tej godzinie dobry wieczór
Mam małe zamówienie: Typ grafiki*: sygnatureczka Wymiary: 400x150 z ewentualnymi niewielkimi odchyleniami Kolorystyka: czerwień z dodatkami czerni Napis: Klasyka, gdzieś prosiłbym umieścić ładnie "Doredh" Tematyka: dowolna. Preferowany element**: http://imgur.com/fIOfjEF. - postać pierwszoplanowa. Zmiana akceptowalna, byle w konwencji super pro samurajów. Inne: proszę o klasyczną formę prostokąta. Dziękuję! Czarna Ręka
![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|