Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.82 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gildia Grafików
Dziękuję ponowne, jesteś najlepszy Big Grin
Reply
Nie wiem czy to się zalicza, ale grafika to grafika. Kilka moich mniej lub bardziej prac 3D. Jeszcze nieoteksturowane, ale jakoś wyglądają. Jak będę miał trochę więcej czasu, to dokończę i wrzucę ukończone. Planowałem też część przenieść do Gothic'a, ale są one zbyt szczegółowe na jego silnik.

Sword 
[Image: ASeW0Nj.png]
Bow 
[Image: e2oe2f6.png]
Axe 
[Image: HCgSoto.png]
Crown 
[Image: WwwNmuJ.png]
[Image: FN0U8Kx.png]
Reply
Samo modelowanie to przyjemność, chociaż nie jest łatwe. Teksturowanie to masakra. Ale propsy za pierwsze tego typu prace.
Reply
O ile sam na grafice 3d się nie znam to doceniam pracę. Aczkolwiek nie jestem zwolennikiem takich kształtów. Dla mnie miecz, topór, czy łuk powinien wyglądać naturalnie, a nie w stylu WoWa czy innego Metina. No, ale to tylko moja opinia.
Bardzo podoba mi się ostrze topora, ale rękojeść już niespecjalnie.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
screen 
[Image: KF0XBM3.png]

Trochę zabawy w teksturach. Nie jestem zawodowcem, ale przynajmniej (według mnie) nie kłuje oka.

~AlbatrOS
Nie wiem, czy to nie możliwe, czy nie mam wyobraźni, ale nie umiem zrobić broni, która jest zwykła, a zarazem oryginalnie wygląda. W przyszłości może poszukam concept artów i postaram się zrobić coś na ich podstawie. Na razie robienie bez wzoru takiej broni byłoby dla mnie ciężkie.
Reply
Silnik gothica uciągnie model do około 3,800 tris.
[Image: sDkc5pR.png]
[Image: 2_1.png]
Reply
(12.06.2016, 03:07)Pablo21293 Wrote: Silnik gothica uciągnie model do około 3,800 tris.

[Image: r8JwuTH.png]

Oczywiście jest parę ukrytych elementów. Dodatkowo same te "kryształki" w chuj zajmują. W Gothic'u zamiast nich pewnie trzeba by dać trójkąty bądź inne wieloboki, by to chociaż przypominało kulę.
Reply
[Image: JhXkS2W.png]
Co o tym sądzicie? Nadaje się na grafika? Big Grin
[Image: HyRP0zL.png]
Reply
Dzień dobry, albo już raczej o tej godzinie dobry wieczór
Mam małe zamówienie:
Typ grafiki*: sygnatureczka
Wymiary: 400x150 z ewentualnymi niewielkimi odchyleniami
Kolorystyka: czerwień z dodatkami czerni
Napis: Klasyka, gdzieś prosiłbym umieścić ładnie "Doredh"
Tematyka: dowolna.
Preferowany element**: http://imgur.com/fIOfjEF. - postać pierwszoplanowa. Zmiana akceptowalna, byle w konwencji super pro samurajów.
Inne: proszę o klasyczną formę prostokąta.

Dziękuję!
Czarna Ręka
[Image: eBHq8OH.png]
Reply
Zgodzę się z Arasiem co do pedalskości tego samuraja, ale jednak pracowałem nad nim żeby taki pedalski nie był. Ja tak łatwo się nie poddaję (jak Orku)!

[Image: Doredh_1.png]
Zazdrościsz mi skillsów!
Mam 24 już...
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)