Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
Ten Bezi to jeszcze pół biedy. Został wskrzeszony/uleczony/uratowany/chuj-wie-co dzięki magii Xardasa, więc to się jeszcze jakoś da wytłumaczyć.
Reply
Wskrzeszony być nie mógł, no chyba że w postaci ożywieńca

Już nie wspomnę, że leżał tam 3 tygodnie, czyli już dawno powinien zdechnąć z głodu chociażby
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
A ja nie wspomnę, że był avatarem Innosa, a w sumie to wszystkich trzech bogów i był na tym świecie ustawiony :|
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
(16.01.2017, 17:56)RaHim Wrote: Wskrzeszony być nie mógł, no chyba że w postaci ożywieńca

Już nie wspomnę, że leżał tam 3 tygodnie, czyli już dawno powinien zdechnąć z głodu chociażby
Ty wiesz że świat fantasy rządzi się innymi prawami niż nasz świat?
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply
W sumie to Xardas na początku gry mówi: "Życie zawdzięczasz tylko i wyłącznie swemu magicznemu pancerzowi".
Reply
Magia... I wszystko jasne.
Reply
(16.01.2017, 18:55)ALbatrOS Wrote: A ja nie wspomnę, że był avatarem Innosa, a w sumie to wszystkich trzech bogów i był na tym świecie ustawiony :|
Avatar avatarem, ale mówimy teraz zupełnie o czymś innym... Przecież nikt nie każe brać tego dodatku jako kanonicznego, tak samo jak Arcanii...

(16.01.2017, 19:06)Ferios Wrote: Ty wiesz że świat fantasy rządzi się innymi prawami niż nasz świat?
Ale mówimy o tym, że według Pavery koniec gry poprzez wybudzenie jest najbardziej spierdolonym zakończeniem ever, więc jeden chuj czy bezio wygrzebałby sie spod sterty głazów ważących dobre kilkaset kg każdy czy po prostu obudziłby się ze snu według Fryty, hello...? Użyj czasem tego swojego orzeszka zwanym mózgiem...
[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]
Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky
Reply
Jednym z najbardziej spierdolonych*

[Image: VKypwE3.jpg?1]
Reply
Zainspirowała mnie ta wymiana zdań Troll
Reply
[Image: o124uuo.png]
Reply

Forum Jump: