Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(02.05.2017, 18:32)Eryk Wrote: "jestem z sampa, więc znam się na rp lepiej od was cioty" tylko to akurat prawda, nawet newbie na serwie rp z sampa zna się lepiej na odgrywaniu postaci niż ci gothicowi roleplayowcy
Czyli jeśli newbie kowalski ma poziom odgrywania postaci sięgający dna na GMP, to jakby najpierw wszedł na SAMPa, zamiast na GMP to jego poziom byłby lepszy? xD
(02.05.2017, 18:33)ALbatrOS Wrote: Ja już nie mam ochoty na krytykowanie serwerów, bo mi to niepotrzebne, ale czy naprawdę trzeba stosować IPB na nulledzie jeśli wiadomym jest, że większość osób zorientuje się, że coś jest nie tak? Kurcze, to jest tak jakby jakaś marka taniej Coli zaczęła się reklamować, że ukradła recepturę od oryginalnej Coca-Coli...
http://imgur.com/a/T1Dq6 xD
Maksymalny rozmiar sygnaturki 1,5MB - Orku
Reply
Quote:Czyli jeśli newbie kowalski ma poziom odgrywania postaci sięgający dna na GMP, to jakby najpierw wszedł na SAMPa, zamiast na GMP to jego poziom byłby lepszy? xD

Pewnie że tak, nawet taki Mrucznik czy Net4game na SAMP jest o wiele lepszy od większości serwerów tutaj.
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz

Reply
(03.05.2017, 14:30)Saurez Wrote:
(02.05.2017, 18:32)Eryk Wrote: "jestem z sampa, więc znam się na rp lepiej od was cioty" tylko to akurat prawda, nawet newbie na serwie rp z sampa zna się lepiej na odgrywaniu postaci niż ci gothicowi roleplayowcy
Czyli jeśli newbie kowalski ma poziom odgrywania postaci sięgający dna na GMP, to jakby najpierw wszedł na SAMPa, zamiast na GMP to jego poziom byłby lepszy? xD
No oczywiście, na sampie/mta jest szansa, że się nauczy grać RP a na gmp/g2o to wiadomo, że niczego się nie nauczy no może oprócz lizania kordelasa o awans.
Reply
[Image: HyRP0zL.png]
Reply
(03.05.2017, 19:31)Eryk Wrote:
(03.05.2017, 14:30)Saurez Wrote:
No oczywiście, na sampie/mta jest szansa, że się nauczy grać RP a na gmp/g2o to wiadomo, że niczego się nie nauczy no może oprócz lizania kordelasa o awans.

Jak widzę na G2O dalej bez zmian dlaczego wogóle nie jestem nawet zaskoczony, ale że Bimbol robi postępy dobrze wiedzieć. Smile
[Image: 402d1d28184b77c8med.jpg]
Reply
(07.05.2017, 23:43)Marcel Wrote:
(03.05.2017, 14:33)Aliant Wrote:
Quote:Czyli jeśli newbie kowalski ma poziom odgrywania postaci sięgający dna na GMP, to jakby najpierw wszedł na SAMPa, zamiast na GMP to jego poziom byłby lepszy? xD

Pewnie że tak, nawet taki Mrucznik czy Net4game na SAMP jest o wiele lepszy od większości serwerów tutaj.

Net4Game to poważny, profesjonalny projekt. Coś więcej niż tylko serwerek RP. Misiak to inteligentny gość, z dużymi umiejętnościami programistycznymi, interpersonalnymi i ogromną kreatywnością. Prawdopodobnie popularność RP w GTA SA byłaby kilkukrotnie mniejsza, gdyby nie on. Był przez lata krytykowany przez powiedzmy konkurencyjne serwery, koniec końców kopiujące od niego co się da. Szanuj go.

Wiele razy broniłem N4G jako projekt, który - nie ma co się oszukiwać - od strony skryptu już dawno wyprzedził całą platformę, w dodatku jest prowadzony z głową. Nigdzie też nie negowałem postaci Misiaka, bo też uważam go za inteligentnego człowieka. Oczywiście, różne projekty brały pełnymi garściami od niego - żywym dowodem na to jest fakt, że teraz praktycznie każdy szanujący się serwer ma forum na silniku IPB, który niejako Misiak wprowadził w to środowisko.

Natomiast bezsensem jest twierdzenie, że Net4Game to serwer bez wad, bo poziom prezentowany przez graczy jest po prostu żenujący. Ciężko stwierdzić, czy wina w tej kwestii leży po ich stronie czy osób zarządzających, pewnie połowicznie. Nie mniej, przez to N4G nie jest dla mnie dobrym projektem, bo granie tam RP to czysty masochizm, mimo całej mojej aprobaty dla podejścia do gry prezentowanego przez Misiaka - czyli nastawienia się na dynamikę, niezmuszanie ludzi do odgrywania wielu rzeczy na siłę, przenoszenia zbędnych elementów z forum na poziom IG (najbardziej urzekł mnie pomysł biznesów bez aplikacji).
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz

Reply
n4g jest fajny nikt cię tam do niczego nie zmusza, a jeżeli chcesz pograć sobie na poważnie to szukasz sobie jakiejś organizacji przestępczej, gangu, mafii, klubu motycklowego etc.
Reply
Co z tym słynnym forum klanów? Już upadło? Kofi znowu spierdolił? ;p
[Image: HyRP0zL.png]
Reply
Żadne forum klanów w historii nie było tak aktywne, nie wiesz o czym mówisz. To forum ma 18927 użytkowników i 37524 postów. Kofi jest genialnym administratorem, a tych wszystkich użytkowników nie widać tutaj, bo ludzie dostrzegają, że nie ma potrzeby wchodzić na ten oddział onkologiczny.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
[Image: Ru8zE9Y.png]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 52 Guest(s)