Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Złotą Kotwicą
(07.02.2016, 02:42)Bimbol Wrote:
(07.02.2016, 02:32)Saurez Wrote: Tak przy okazji omawianej kwestii banowania. Zdejmijcie bana Feriosowi.
Zrobiłbym to dawno temu, gdyby to miało sens. Jednak z nieznanych mi przyczyn, jak Nubzior wejdzie na forum to i tak go ponownie zbanuje. Dopóki sie nie dowiem o co chodzi Ferios będzie miał bana. Nie mam zamiaru wciskać się między młot a kowadło, mam ciekawsze rzeczy do roboty.

Bo Ferios zaczął tyrać Nubziora na GG że jest nie ważny w tym projekcie i że jak dostanie bana to i tak go ktoś odbanuje.
Reply
(07.02.2016, 14:41)Sative Wrote:
(07.02.2016, 02:42)Bimbol Wrote:
(07.02.2016, 02:32)Saurez Wrote: Tak przy okazji omawianej kwestii banowania. Zdejmijcie bana Feriosowi.
Zrobiłbym to dawno temu, gdyby to miało sens. Jednak z nieznanych mi przyczyn, jak Nubzior wejdzie na forum to i tak go ponownie zbanuje. Dopóki sie nie dowiem o co chodzi Ferios będzie miał bana. Nie mam zamiaru wciskać się między młot a kowadło, mam ciekawsze rzeczy do roboty.

Bo Ferios zaczął tyrać Nubziora na GG że jest nie ważny w tym projekcie i że jak dostanie bana to i tak go ktoś odbanuje.
Ok, rozumiem, ale to sie nie przekłada na forum. Do mnie też ktoś może sapać na GG, ale nie zbanuje go za to na forum, bo jest 0 powiązania.
Reply
Ja bym się OSOBIŚCIE nie zgodził w powyższym postem, bo banuje się człowieka, a nie konto na forum.
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Reply
(07.02.2016, 15:02)Ignisio Wrote: Ja bym się OSOBIŚCIE nie zgodził w powyższym postem, bo banuje się człowieka, a nie konto na forum.

Dokładnie.
Reply
No dokładnie. Wtedy taki człowieczek czuje sie bezkarny i robi co mu sie podoba Smile.
Reply
(07.02.2016, 15:02)Ignisio Wrote: Ja bym się OSOBIŚCIE nie zgodził w powyższym postem, bo banuje się człowieka, a nie konto na forum.

Twój post równie dobrze mógłby brzmieć: "ja osobiście zbanowałbym 90% użytkowników". Coś takiego by się po prostu nie sprawdziło.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
A teraz się sprawdza? Zbanowani za naśmiewanie się z czyjegoś konta na facebooku wracają po jakimś czasie i naśmiewają się z konta na facebooka bliskim tej osoby. Naprawdę super. Od kiedy tu jestem nie widziałem, żeby ktoś naprawdę dostał bana, a widziałem paru kandydatów. Np. jakieś dziwne konto ZefirWolności, który napisał 1 post i tylko bluzgał na forum dla Anglików. Niedawno widziałem, że jego nick już nie jest przekreślony.
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Reply
No tak, zabrońmy ludziom w ogóle wypowiadać się, bo paru jednostkom to przeszkadza w ich bajkowej wizji świata. Erpe górą.
Reply
(07.02.2016, 01:13)Son Goku Wrote: możesz tż podać gg na prv chyba wiesz kim jestem

Znaczy tak +- wiesz kim jestem xd

@Jaskier jak ty rozumujesz ten post że wobec ciebie on obraża i prowokuje kogokolwiek do czegoś?

prędzej Povelix napisał pod tym postem że jestem nikim, jakby on był kimś, a tak naprawdę wciąż płaci podatki na państwo i tak samo jak wszyscy w tym kraju z pewnego punktu widzenia czy jest bogaty czy biedny jest zwyczajnie nikim xd
Reply
(07.02.2016, 15:52)Son Goku Wrote:
(07.02.2016, 01:13)Son Goku Wrote: możesz tż podać gg na prv chyba wiesz kim jestem

Znaczy tak +- wiesz kim jestem xd

@Jaskier jak ty rozumujesz ten post że wobec ciebie on obraża i prowokuje kogokolwiek do czegoś?

prędzej Povelix napisał pod tym postem że jestem nikim, jakby on był kimś, a tak naprawdę wciąż płaci podatki na państwo i tak samo jak wszyscy w tym kraju z pewnego punktu widzenia czy jest bogaty czy biedny jest zwyczajnie nikim xd

To źle że płaci podatki?? Ty nie płacisz? ;/
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 53 Guest(s)