Quote:A ty AlbatrOS dajże spokój, rozmawiałeś z użytkownikami, którzy mają największe parcie na procenty i wnioskujesz jakąś megalomanię. xD
Przecież żaden z nas (administratorów rpka) nie mówi, że jesteśmy najlepsi, a reszta serwerów to gówno, bo tak i chuj. Niezbyt trafne spostrzeżenie.Szanujemy każdy konkurencyjny serwer, byle konkurencja była zdrowa. Wnioskować się słowem paru użytkowników, na prawdę. xD
Skąd pomysł, że oceniam tylko na podstawie kilku użytkowników i to tych "mniej ważnych"? Mam własne obserwacje i nie mam ograniczonego spojrzenia.
Quote:Bez przesady z tym Midgardem. Z perspektywy osoby, która grywała na rp jeszcze, gdy nikt o GMP nie słyszał to po prostu zwykły serwer z przerostem formy nad treścią.
Co kto lubi...
Quote:Albatros wyjeżdżasz z jakąś megalomanią, jakbyśmy rozpieprzali wszystko i wszystkich dokoła, a prawda jest taka, że jesteśmy bardzo pokojowo nastawionym składem. Jako przykład masz chociażby sytuację z Wieczną Wojną która zerżnęła od nas wszystko słowo w słowo, a jednak potrafiliśmy wyjaśnić z nimi sprawę bez wywoływania niepotrzebnego konfliktu. Masz prawo do własnego zdania, ale tylko wydaje Ci się, że tyle o nas wiesz.
Nie wyjeżdżam wcale z "jakąś megalomanią, jakbyśmy rozpieprzali wszystko i wszystkich dokoła". Nie wiem skąd wyciągnąłeś taki wniosek... Kwestia nie dotyczy relacji między innymi serwerami tylko tego co uważają użytkownicy.
Quote:Oceniasz takie tendencje po postach dwóch czy trzech użytkowników tego forum, podczas gdy graczy GRP jest - wynika z forum - znacznie więcej. Faktycznie, odpuść sobie to GRP - ostatnie, czego ten projekt potrzebuje, to ludzie z wyimaginowanymi uprzedzeniami.
Ojejej. Nie popłacz się, kolego. Każdy ma prawo do własnych opinii i własnych obserwacji. Przykro mi, że moja nie zgadza się z Waszymi wyobrażeniami, ale ani myślę (póki co) zdania zmieniać. Hipokrytą nie jestem.
![[Image: 4ba1350c804c9.png]](https://zapodaj.net/images/4ba1350c804c9.png)