Quote:>Vomir wyśmiewający graczy narzekających na narzekających graczy na brak serwerów, ponieważ nie angażują się w żaden projekt
>Świadomość, że Vomir sam ostatnio zaangażował się w projekt Raphaela i nie wywiązał się z powierzonych zadań, przez co został usunięty z ekipy
No cóż Vomirku. Nikt święty nie jest(nie bym sam był)
Kurwa, Wolfer, bo już nie mogę z Tobą.
Wiesz kiedy zostałem wydalony z jego ekipy? Kiedy się ZA TOBĄ WSTAWIŁEM W SPRAWIE. I było to kurwa mać chyba z rok temu, a nie "ostatnio". I kto jak kto, ale ja wtedy siedziałem na tym pół-pustym zasranym serverze najdłużej z ekipy.
Ty chyba celowo wymyśliłeś historyjkę i ją tu napisałeś, żeby mnie wkurwić, bo chyba dawno tego nie robiłeś. Przypomnij sobie sytuację, albo sprawdź archiwum gg, bo to już jest przeginka po całości.
Nie jestem święty, fakt, opierdzielałem się w "Twoim" projekcie na stanowisku redaktora FunPage'a, to też fakt (robiłem jednak w zamian jakąś pierdołę w grafice 3D), jednak te porównanie jest po prostu debilne i nie odnosi się do mojej wypowiedzi. Nie wyśmiewam się z graczy, ani tym bardziej autora wątku. Pokazuję zestawienie zachowań popularne od dawien dawna na G2O, GMP.
Albo Wolfer chciałeś mnie sprowokować, co Ci się udało (gratuluję!), albo jesteś większą spierdoliną niż ostatnio. W ekipie Administracyjnej Raphaela byłem raz jako GM i zostałem wyjebany za to, że wstawiłem się za jakąś Twoją popierdółką, o której pisałeś/miałeś ból dupy. Oficjalny powód to był: "niesubordynacja", co w żadnym wypadku nie jest nawet podobne do zaniedbywania czyichkolwiek obowiązków.
Nie pozdrawiam.