04.02.2016, 22:51
(04.02.2016, 22:47)Aliant Wrote:To ja byłem złym moderatorem?(04.02.2016, 22:46)Doredh Wrote:(04.02.2016, 22:19)Aliant Wrote:Daruj sobie, mam znacznie lepsze rzeczy do roboty niż bawienie się w sprzątaczkę. Wystarczy mi to, że bawiłem się w guarda bodajże coś około dwóch lat. Czy dobrze czy źle, to już nie ważne, swoje zrobiłem, wystarczająco czasu (i czasem nerwów) straciłem. Gdybym chciał, to już dawno zgłosiłbym swoją kandydaturę.(04.02.2016, 22:16)Saurez Wrote:(04.02.2016, 22:05)Aliant Wrote: Niech warunkiem dołączenia do moderacji będzie nieposzlakowana opinia wśród użytkowników, a wbrew pozorom takie osoby się tutaj znajdują.???
Mam Ci rzucić konkretne ksywki? Uważam, że np. dobrym moderatorem byłby Doredh, czy AlbatrOS - stonowani, nie poddający się emocjom, od razu widać, że matka natura obdarzyła ich większymi predyspozycjami do tego stanowiska niż takiego Rakima. Ale więcej nikogo nie podam, bo zaraz usłyszę, że jestem subiektywnym chujcem, bądź liże dupę.
A pomijając kwestię chęci - ponoć panel ostrzeżeń szwankuje, więc nic tu po mnie.
Pytanko do obecnych i byłych guardów - coś takiego jak autoban działa i jeśli tak, to po ilu ostach daje bana i na ile?
No i regulamin, czytałem jakiś czas temu, ale (chyba) stwierdziłem, że mi nie do końca odpowiada... Musiałbym sprawdzić raz jeszcze...
Nie wiem czemu takie oschłe podejście, wspomniałem post niżej, by nikt nie organizował żadnych wieców. Podałem tylko luźną wizje osób, które mogłyby to stanowisko objąć, nic ponadto.