![[Image: logoheader.png]](http://midgard-roleplay.pl//public/style_images/Midgard_v2/logoheader.png)
Jestem znany, bądź też nie ze strony midgard-roleplay.pl. Jest to projekt RP, osadzony w kolonii górniczej przed podziałem na obozy. Projekt modderski, z zamiarem usunięcia "NO" i "OnB" nazwałem "Projekt Origins", który jest w zasadzie skończony. Skrypt choć w zaawansowanej fazie, nadal boryka się z brakami w kluczowych dziedzinach. Jak w życiu bywa, nie wszystko idzie zgodnie z założeniami i powoli brakuje mi zasobów ludzkich. Jako twórca i właściciel nie porzuciłem swojego projektu, choć miałem ku temu masę okazji. Przez problemy związane z dostępnością Galina (poprzedniego skryptera), nie jestem w stanie dokończyć projektu. Poszukuję z tego powodu rzemieślników gotowych do pracy. Napisałem w liczbie mnogiej, choć jedna, dyspozycyjna i kompetentna osoba w zupełności wystarczyć. Projekt jest w 100% darmowy, jednak i tak wykupuje już 4'ty rok mocny vps i polską domenę. Forum jest na płatnym silniku ip.board z wykonanym od podstaw nowym stylem, a nawet w planach nie ma banerów reklamowych czy kont premium. Założenia są standardowe, a dokumentacja dość drobiazgowa, więc zorientowanie się na początku nie powinno stanowić problemu.
Kogo poszukuję:
1. Skryptera ze znajomością języka Squirrel i baz danych mysql.
2. Programisty PHP, do powiązania strony internetowej z bazą danych mysql gry.
Nie jestem specjalistą z wyżej wymienionych dziedzin, a praca skutecznie utrudnia mi ich naukę. Webmastering, opłaty, addon (animacje, 3d, 2d, muzyka, daedalus itd.), organizację, to biorę na siebie, więc zostają wyżej wymienione funkcje w obecnej chwili. Chętnych zapraszam na gg: 667761, na skype: lordzgred lub na wiadomość prywatną.
Szczegółami podzielę się na dowolnym komunikatorze, zapłata wchodzi w grę. Znajdzie się ktoś chętny do pomocy?
Zgred