Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 2.25 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poszukiwany Programista
Question 
[Image: logoheader.png]
Cześć,

Jestem znany, bądź też nie ze strony midgard-roleplay.pl. Jest to projekt RP, osadzony w kolonii górniczej przed podziałem na obozy. Projekt modderski, z zamiarem usunięcia "NO" i "OnB" nazwałem "Projekt Origins", który jest w zasadzie skończony. Skrypt choć w zaawansowanej fazie, nadal boryka się z brakami w kluczowych dziedzinach. Jak w życiu bywa, nie wszystko idzie zgodnie z założeniami i powoli brakuje mi zasobów ludzkich. Jako twórca i właściciel nie porzuciłem swojego projektu, choć miałem ku temu masę okazji. Przez problemy związane z dostępnością Galina (poprzedniego skryptera), nie jestem w stanie dokończyć projektu. Poszukuję z tego powodu rzemieślników gotowych do pracy. Napisałem w liczbie mnogiej, choć jedna, dyspozycyjna i kompetentna osoba w zupełności wystarczyć. Projekt jest w 100% darmowy, jednak i tak wykupuje już 4'ty rok mocny vps i polską domenę. Forum jest na płatnym silniku ip.board z wykonanym od podstaw nowym stylem, a nawet w planach nie ma banerów reklamowych czy kont premium. Założenia są standardowe, a dokumentacja dość drobiazgowa, więc zorientowanie się na początku nie powinno stanowić problemu.

Kogo poszukuję:

1. Skryptera ze znajomością języka Squirrel i baz danych mysql.
2. Programisty PHP, do powiązania strony internetowej z bazą danych mysql gry.

Nie jestem specjalistą z wyżej wymienionych dziedzin, a praca skutecznie utrudnia mi ich naukę. Webmastering, opłaty, addon (animacje, 3d, 2d, muzyka, daedalus itd.), organizację, to biorę na siebie, więc zostają wyżej wymienione funkcje w obecnej chwili. Chętnych zapraszam na gg: 667761, na skype: lordzgred lub na wiadomość prywatną.

Szczegółami podzielę się na dowolnym komunikatorze, zapłata wchodzi w grę. Znajdzie się ktoś chętny do pomocy?

Zgred
Reply
Są tu tacy ludzie, którzy by to zrobili, ale wg. mnie powinieneś zaoferować chociaż jakąś przysłowiową zapłatę (z dwie do pięciu dyszek), wtedy może się prędzej ktoś zgłosi. Taki skrypt to nie byle co i wymaga czasu, a czas to też pieniądz. Po otwarciu serwera załóż temat dotacji na swoim forum. Jak będzie dobry serwer, to Ci się zwróci, ale najpierw trzeba zainwestować (wtedy też możesz wymagać więcej od skryptera) Big Grin
Reply
(29.02.2016, 03:16)Raven Wrote: (z dwie do pięciu dyszek)

To nie są pieniądze. Sam traktuje pracę nad projektem jako hobby, sam jestem sobie sponsorem i pracownikiem. Utopiłem już w midgardzie sporo pieniędzy, ale jak ktoś jeszcze chce ze mnie wyciągnąć kilkaset złociszy za dobrze wykonaną pracę, to jestem jak najbardziej zainteresowany.
Reply
Midgard to swojego czasu był najlepszy projekt ale nikomu sie nie chceiało pisać tam kart postaci[opowieśći] więc umarł ,moje zdanie jest takie zrob tak jak inni kopiuj wklej i grajta
[Image: 1_3.png]

Reply
(29.02.2016, 09:27)Gorn Wrote: Midgard to swojego czasu był najlepszy projekt ale nikomu sie nie chceiało pisać tam kart postaci[opowieśći] więc umarł ,moje zdanie jest takie zrob tak jak inni kopiuj wklej i grajta

Najlepiej zrobić serwer na odpier**, a potem się dziwić ludziom, że tym bardziej tam się nie chce grać (piszę tu oczywiście o "normalnych" ludziach).
Reply
(29.02.2016, 09:27)Gorn Wrote: Midgard to swojego czasu był najlepszy projekt ale nikomu sie nie chceiało pisać tam kart postaci[opowieśći] więc umarł ,moje zdanie jest takie zrob tak jak inni kopiuj wklej i grajta

Mam nadzieję, że trollujesz...

A co do tematu. Szkoda, że serwer, który był bezsprzecznie najlepszym RolePlayem w historii GMP musi teraz szukać programistę, który dorówna Galinowi. Życzę powodzenia, bo byłaby wielka szkoda gdyby projekt posiadający takie ogólne zaplecze nie mógł się pojawić.
[Image: 4ba1350c804c9.png]
Reply
Zgadza się
[Image: 1_3.png]

Reply
Szukasz w złym miejscu.
Reply
Kurczaki..podjąłbym się, ale wątpie, że spełnie oczekiwania.
Reply
W bardzo dobrym. Bo gdzie ma szukać? Na stackoverflow? Chociaż na pewno na razie społeczność jest dość mała i ciężko ci będzie kogoś znaleźć.
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Poszukiwany grafik 2d Wolfer 0 2,018 20.09.2018, 12:12
Last Post: Wolfer
  Poszukiwany skrypter! Snafi 3 3,456 19.03.2018, 21:57
Last Post: Zefirwolnosci
  Programista/Skrypter woszczu 0 1,603 20.04.2016, 16:10
Last Post: woszczu
  Poszukiwany skrypter Aliant 24 16,369 28.02.2016, 18:39
Last Post: muu

Forum Jump: