Threads: 2
Elo, instaluje se gothic 2 noc kruka i po zainstalowaniu gry nie posiadam jej folderu. Ani w miejscu w którym go zainstalowałem, ani w appdacie jak niektórzy radzili. Mało tego, jak klikam przy instalacji utwórz skrót na pulpicie to skrótu nie ma. A mimo to... gra działa. Miałem ten sam problem z jedynką, którą całą przeszedłem bez plików gry. Teraz też bym se mógł przejść, ale problem w tym ze chce ze zainsalować modyfikacje i multiplayera, ale kurde nie mam jak ani gdzie. Help.
To już zjawisko paranormalne, z tym to ci nikt niestety nie pomoże.
Threads: 31
Order:
29.09.2016, 20:01
(This post was last modified: 29.09.2016, 20:02 by Doredh.)
Ja jedynie mogę doradzić, żebyś sobie włączył podgląd ukrytych plików i folderów. Coś mi się jakoś kojarzy, że parę lat temu (na komputrze, który pamięta czasy Pentium 4 xD) miałem coś podobnego i chyba własnie to pomogło (tzn pliki gothica miałem ukryte). Niczego nie gwarantuję, ale może jednak.
Czarna Ręka
![[Image: eBHq8OH.png]](http://i.imgur.com/eBHq8OH.png)
Threads: 39
"Otwórz lokalizację pliku"? Próbowałeś?
Niestety, opcje ^ nie pomogły. "odkrycie" ukrytych folderów nie pomogło.
Threads: 43
PPM na skrót i "znajdź element docelowy". Pliki na 100% gdzieś masz i nie ma innej opcji, bo bez nich gra by Ci nie działała. Najlepiej odinstaluj grę i przy ponownej instalacji wybierz "instalację zaawansowaną/niestandardową". Będziesz tam mógł wybrać, gdzie zapisać pliki gry, lub nic nie zmieniać, ale przynajmniej zobaczysz, gdzie Ci się one zapisują.
29.09.2016, 23:44
(This post was last modified: 29.09.2016, 23:45 by Sparrow22.)
Prosto z płyty >uruchom i wyskakuje mi menu. Niby mógłbym tak grać, ale ze chce zainstalowac multi i moda w miedzyczasie to troche lipe mam
Threads: 15
Order:
Z tego co wyczytałem na tym i tamtym forum wynika, że coś masz zesrane i nie masz zwyczajnie dostępu do plików przez eksploratora. Pewnie nie masz uprawnień do ich przeglądania, pliki fizycznie są, bo przez inną aplikację jakoś było je widać. Najlepiej zaloguj się jako Administrator w systemie Windows. Jeżeli siedzisz na jakimś innym koncie użytkownika, to możesz mieć zablokowane pewne rzeczy, np. uprawnienia do danych folderów. Zawsze możesz też spróbować stworzyć nowe konto użytkownika. Panel sterowania -> konta użytkowników, tylko stwórz konto Administratora.