Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak polskich znaków.
Witajcie,
otóż mam brak polskich znaków na G2O. Skrót alt + shift nic nie daje, podobnie jak reinstall. O dziwo, na singleplayer polskie znaki występują, także na GMP r9 działają bezproblemowo.
Dodam, że czyjeś znaki widzę, tylko ja nie mogę ich używać.
Macie jakieś pomysły, jak naprawić ten błąd?

PS Gothic jest w polskiej wersji językowej, bez żadnych modów czy spolszczeń.
[Image: 3Z9NGRh.png]
Reply
Jak włączasz G2O, to obok opcji jest taka mała flaga, zmień ją na polską.
Reply
Mam ustawione tak od początku.
Reply
Nie ma mnie w domu, więc musicie kogoś innego poprosić. Niech ktoś wam po prostu qwypakuje wyśle polskie tekstury fontów.
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Reply
http://przeklej.org/file/R4l71d/Czcionki.7z

Albo nie chodzi ci o czcionki Gothic'owe, albo nie wiem jakim sposobem ma to mu pomóc, ale proszę bardzoSmile

Masz tu vdf z fontami, bądź jak wolisz to tekstury w *.tga i *.tex

Bądź ten:
http://sendfile.es/pokaz/670782---uttw.html

Bo widze tamten coś nie działa.
Reply
Jak myślałem, nic to nie pomogło.
Reply
A możesz minimlalizować Gotika? To mógłby na pasku startu na dole sprawdzić, czy ci się klawiatura nie przełącza na np. angielski, albo coś.
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.
Reply
Start -> Wyszukaj programy i pliki -> Region i język -> Klawiatury i języki -> Zmień języki -> Usuń wszystkie klawiatury z wyjątkiem "Polski (programisty)" -> Zastosuj
Maksymalny rozmiar sygnaturki 1,5MB - Orku
Reply
Można i tak. Tylko nie usuń wszystkich języków! Bo ci wróci do pierwszego, a pierwszy alfabetycznie jest Aborygeński.
Reply
Dziwny przypadek, w jaki sposób się to objawia, piszesz "ą" a wpisuje się "a" ? czy w ogóle się nic nie wpisuje?

Sprawa robi się dziwniejsza, bo po ctrl + shift na serwie czy też poza go i powrocie na serwer w grze nawet "z" z "y" się nie zamienia xd
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Brak listy serwerów Vaxu 6 5,722 06.05.2018, 22:28
Last Post: Wolfer
  Przechwytywanie wpisanych znaków i umieszczanie ich w drawie Mattwell 13 10,158 22.03.2018, 21:18
Last Post: Tommy
  Brak polskich znaków na komunikatach od servera nerdlv7 2 2,624 09.01.2018, 23:29
Last Post: nerdlv7
  Zmiana wyglądu - brak działania Jenkins1131 12 8,836 22.11.2017, 23:23
Last Post: Marko
  Instalacja gothic 2nk > brak folderów gry Sparrow22 11 9,169 01.10.2016, 16:25
Last Post: Sparrow22
  Brak ip hamachi Vanarius 3 3,127 10.07.2016, 16:58
Last Post: Krousainte
  Liczba wpisanych znakow w tekst Dejv 2 2,886 20.10.2015, 14:54
Last Post: Dejv

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)